Mikael Swartling är nominerad till årets innovatör!

I Västerås där vi utvecklar Pallea och även driver vårt företag Pallea AB har vi blivit nominerade tillsammans med två andra riktigt innovativa företag i kategorin “Årets innovatör” på den årliga företagsgalan Guldstänk. Vilket av bolagen som ska vinna priset avgör du! Här kan du rösta!.Vi är väldigt glada att vår innovation uppmärksammats och lyfts upp. Vi har en lösning som underlättar och spar både pengar och ryggar i många företag. Nomineringen lyder:

“Efterfrågan på smarta logistiklösningar och effektiva transporter ökar ständigt. Mikael Swartling har med en stor innovationsförmåga och kreativitet utvecklat en produkt som möter denna efterfrågan. Med stöd av ett starkt team i företaget Pallea Ab, har Mikael på kort tid utvecklat en helt ny pallyft som imponerat på branschens ledande aktörer. Med sin enkelhet och användarvänlighet har Mikaels produkt potential att bli branschstandard inom de närmaste åren.

Guldstänk, festen för det företagsamma Västerås, har arrangerats sedan 2004 och många duktiga företag och företagare har tagit emot priser.

Share this post